Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les obres de substitució del paviment esportiu de la pista del Pavelló Municipal d'Esports de Santa Eugènia han rebut el suport de la Diputació de Girona

L'import de la subvenció és de vint-i-cinc mil euros (25.000,00€)

En el marc del subprograma A4 de subvencions pel suport a la renovació del paviment esportiu dels equipaments esportius (2023).

Gràcies al programa de subvencions de l’àmbit esportiu que ofereix la Diputació de Girona als municipis de la demarcació, l’Ajuntament de Girona enguany ha rebut el suport per a les obres de substitució del paviment esportiu de la pista del Pavelló Municipal d'Esports de Santa Eugènia, per tal de millorar les prestacions i la seva capacitat de servei.

El Pavelló de Santa Eugènia té nombroses entitats esportives usuàries amb una mitjana de 12.000 usuaris al mes que comporta un ús molt intensiu de la instal·lació.

El deteriorament del paviment és devia a uns problemes d'humitat que han escurçat molt la seva vida útil i que han fet perdre la consistència en molts punts de la pista, la qual cosa feia poc factible fer una reparació, atès que no es podien donar garanties per resoldre el problema a tota la pista.

Amb aquesta actuació es dona compliment a la millora de les prestacions i la capacitat de servei de la instal·lació per donar resposta a totes les seves entitats usuàries.

L'actuació ha tingut un cost total de 87.101,60€, dels quals 25.000,00€ han sigut subvencionats per la Diputació de Girona.

El període d'execució d'aquest programa és de l'1 de gener de 2022 a 31 de desembre de 2023.

Tornar