Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La sisena edició del Catalunya Stars arriba a Girona aquest dissabte al Pavelló Municipal Girona-Fontajau

L’espectacle reunirà les 30 millors actuacions de patinatge artístic de Catalunya.

Imatge de la presentació de la sisena edició del Catalunya Stars

La sisena edició del Catalunya Stars aterrarà a la ciutat de Girona aquest dissabte, dia 21 d’octubre, al Pavelló Municipal de Girona-Fontajau. L’espectacle, organitzat per la Federació Catalana de Patinatge amb el suport de l’Ajuntament de Girona, reunirà les 30 millors actuacions de patinatge artístic de Catalunya, entre les quals hi ha medallistes internacionals.

"Per nosaltres és prioritari l'esport i, per això, treballem amb l'objectiu de continuar fent de Girona una ciutat de primera en patinatge i en múltiples esports, i també una ciutat de primera en acollir grans esdeveniments esportius. I n'estem orgullosos", ha afirmat el regidor d’Esports de de Joventut, Àdam Bertran Martínez.

Hi participaran tres equips (vermell, groc i blau) formats pels millors patinadors i per les millors patinadores catalanes de totes les modalitats, que s’enfrontaran entre si per obtenir la victòria del campionat. Cada un dels tres equips serà valorat per un jurat, així com el públic i les persones telespectadores a través d’una votació popular.

Entre les actuacions que s’hi podran veure destaquen la de Pau Garcia, proclamat campió del món Sènior per tercer any consecutiu; Arnau Pérez, campió del món en categoria Júnior; o el Club Patinatge Artístic Olot, el Club Patinatge Artístic Girona i el Club Patinatge Artístic Tona, que van aconseguir la primera, segona i tercera plaça respectivament en la categoria Grup de Xou Grans al campionat del món celebrat el mes de setembre passat a Colòmbia. També es podà veure l’actuació del Club Patinatge Artístic Tona, campiones del món en Grups Petits, i el Club AS Cunit, campiones del món en Grups Quartets.

La jornada arrencarà a les 8 del matí amb els entrenaments oficials. De les 16 h fins a les 17 h, es podrà veure una exhibició de grups màster i la inauguració a càrrec dels guanyadors de Mini Stars i, de les 17 h fins a les 20.30 h, es portaran a terme les actuacions del campionat i la posterior entrega de trofeus.

Enguany es torna a repetir el Village Stars, un espai que tindrà lloc el dissabte al matí i en què, a través d’una inscripció prèvia, tothom qui vulgui podrà veure els seus patinadors i patinadores preferits, fer-se fotografies amb ells i els que vulguin podran participar en la gimcana que s’organitzarà al voltant del pavelló Girona-Fontajau.

Per segon any consecutiu, el Catalunya Stars es presenta amb el cartell d’entrades exhaurides i un any més, l’esdeveniment es retransmetrà en directe per La Xarxa.

Tornar