Header: Consell FPO

Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Oberta la convocatòria de la segona edició del Premi d'emprenedoria de l'FP a la ciutat de Girona

La iniciativa té per finalitat reconèixer i promoure l'esperit emprenedor i innovador de l’alumnat de cicles formatius de la ciutat

L’Ajuntament de Girona va obrir la setmana passada la convocatòria de la segona edició del Premi d’emprenedoria de l’FP a la ciutat. Els interessats tenen temps fins al 6 de novembre per presentar la seva sol·licitud. Aquesta iniciativa té per finalitat reconèixer i promoure l'esperit emprenedor i innovador de l’alumnat de cicles formatius de la ciutat, com a llavor de futures iniciatives d'emprenedoria empresarials a la ciutat.

"En els moments actuals hem de destinar esforços més que mai al nostre futur, a ajudar els sectors i les iniciatives que ens aporten valor afegit per al nostre teixit econòmic. L'any passat vam instaurar aquest premi i va ser un èxit, i el mantenim perquè els joves han de veure com des de l'Ajuntament creiem en ells i en les seves idees per construir la Girona del futur", ha afirmat la tinent d’alcaldia de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes.

Els centres educatius, públics i privats de la ciutat que imparteixin cicles formatius de grau mig o de grau superior poden presentar projectes elaborats pels estudiants matriculats el curs passat 2019-2020. S’estableixen dues categories de participació en el premi: projectes d’alumnes de cicles formatius de grau mitjà i projectes d’alumnes de cicles formatius de grau superior. Per a cadascuna de les categories s’atorgarà el premi al millor projecte d’emprenedoria, i es determinarà un primer, un segon i un tercer classificat.

La dotació del premi és de 1.500 euros, repartits entre els projectes classificats en el primer lloc (350 euros per a cadascun), en el segon lloc (250 euros per a cadascun) i en el tercer lloc (150 euros per a cadascun). L’import econòmic del premi s’atorgarà al centre de formació professional dels equips guanyadors, per tal que la quantia s’inverteixi en iniciatives o recursos d’impuls de l’emprenedoria.

Aquest premi és una iniciativa de la Taula d'Empresa, Indústria i Ocupació de l’Agència de Promoció Econòmica en col·laboració amb el Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona, que pretén fomentar els valors de l’emprenedoria, la creativitat i la innovació, i impulsar la generació d’idees que contribueixin a respondre a les necessitats reals i potenciar oportunitats de negoci que puguin convertir-se en productes o serveis per al desenvolupament socioeconòmic del territori.
 

Més informació
Tornar