Header: Consell FPO

Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona

Jornades d'Innovació i Emprenedoria de Formació Professional | Consell FPO

Jornades d'Innovació i Emprenedoria de Formació Professional

El Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona, impulsa aquesta iniciativa amb el suport del servei Girona Emprèn i en col·laboració amb tots els centres educatius que imparteixen cicles formatius a la ciutat i empreses del territori, amb l’objectiu de construir i compartir amb tots els agents socials, educatius i econòmics de la ciutat, un espai de coneixement i difusió de bones pràctiques d’emprenedoria i innovació, de debat i reflexió compartida entre alumnat - empresa - centres educatius, i de promoció de l’FP a la ciutat, reforçant la idea d’aprenentatge al llarg de la vida i posant sempre en valor el centre d’interès, els nostres estudiants, futurs professionals a la nostra societat.

VI Jornada d’Innovació i Emprenedoria de FP 2024 | Consell FPO

6a edició

6 de març, de 9.30 a 12 h, al Centre Cultural La Mercè

La VI edició de la jornada d’innovació i emprenedoria tindrà la intel·ligència artificial com a eix central. 

S’iniciarà amb una batalla de prompts, entre alumnat dels centres educatius participants a la jornada, a càrrec d’Emma Llensa, consultora digital.

Tot seguit, hi haurà una taula rodona amb emprenedors/es de l’FP de la ciutat, amb la presència de:

  • Martín Rios Lencinas, de Mentyco.
  • Mireia Canal, d'U.time Solutions.
  • Adrià Edo Espina-webb, del DIT I FET.
  • Dario Estrada Garcia, d'AGÈNCIA ESTRADA 95.
  • Josep Maria Puigdevell, de JIDOIND.

Aquest espai tindrà forma de diàleg i l’alumnat podrà traslladar directament els seus dubtes, interessos i inquietuds a les persones emprenedores.

La Jornada conclourà amb l'acte de lliurement del V Premi d'Emprenedoria de l'FP a la ciutat de Girona, que premiarà els 6 millors projectes d'emprenedoria: tres de CFGM i GFGS.

L’alumnat dels centres educatius de la ciutat també participen activament de l’organització de la jornada, convertint-la en un entorn d’aprenentatge real. En concret:

  • El CFGS d’Assistència a la direcció de l’Institut Montilivi de Girona realitzarà la conducció de l’acte
  • El CFGS de Màrqueting i publicitat de l’Escola Tècnica Girona ha dissenyat la imatge i el material audiovisual de la jornada
  • El CFGS d’Agències de viatges i gestió d’esdeveniments  portarà a terme la benvinguda i l’acompanyament de les persones assistents