Header: Consell FPO

Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona

Jornades d'Innovació i Emprenedoria de Formació Professional | Consell FPO

Jornades d'Innovació i Emprenedoria de Formació Professional

El Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona, impulsa aquesta iniciativa amb el suport del servei Girona Emprèn i en col·laboració amb tots els centres educatius que imparteixen cicles formatius a la ciutat i empreses del territori, amb l’objectiu de construir i compartir amb tots els agents socials, educatius i econòmics de la ciutat, un espai de coneixement i difusió de bones pràctiques d’emprenedoria i innovació, de debat i reflexió compartida entre alumnat - empresa - centres educatius, i de promoció de l’FP a la ciutat, reforçant la idea d’aprenentatge al llarg de la vida i posant sempre en valor el centre d’interès, els nostres estudiants, futurs professionals a la nostra societat.

III Jornada d’Innovació i Emprenedoria de FP 2021 | Consell FPO

3a Jornada

Dijous, 20 de maig de 2021, en format virtual

Es tracta d’una activitat de formació adreçada especialment als centres educatius de la ciutat que ofereixen cicles formatius. L’objectiu de la jornada és ser un espai per compartir coneixement i experiència.

L’edició d’aquest any comptarà amb la conferència “Innovar i vendre: el combo perfecte” de la mà de la consultora d’estratègia empresarial, Txell Costa, i amb una taula rodona integrada per cinc joves emprenedors i emprenedores d’FP que conversaran entorn el talent i la innovació digital en els models de negoci que han engegat, alguns d’ells en ple període de pandèmia.

La jornada clourà amb l’acte de lliurament del II Premi d’Emprenedoria de l’FP a la ciutat de Girona, que s’atorgarà als guanyadors dels sis millors projectes d’emprenedoria, tres a la categoria de Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) i tres més a la categoria de Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS). El lliurament anirà a càrrec de les entitats membres del Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona: l’Ajuntament de Girona, la Generalitat de Catalunya, l’Associació d’empresaris i emprenedors de Girona i Autoocupació.

Aquesta és una jornada organitzada per l’Ajuntament de Girona en col·laboració amb tots els centres d’FP de la ciutat, i compta amb la participació dels estudiants d’Arts Gràfiques de l’INS Santa Eugènia en l’edició de la imatge i del programa de la jornada. A més, l’acte estarà conduït per l’estudiant del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Assistència a la Direcció de l’INS Montilivi, Samia Ez Zaary.

La jornada, aquest any sense l’assistència de públic, tindrà lloc a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona i es podrà seguir i recuperar el contingut a través del canal YouTube de l’Ajuntament de Girona.