Header: Consell FPO

Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona

Jornades d'Innovació i Emprenedoria de Formació Professional | Consell FPO

Jornades d'Innovació i Emprenedoria de Formació Professional

El Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona, impulsa aquesta iniciativa amb el suport del servei Girona Emprèn i en col·laboració amb tots els centres educatius que imparteixen cicles formatius a la ciutat i empreses del territori, amb l’objectiu de construir i compartir amb tots els agents socials, educatius i econòmics de la ciutat, un espai de coneixement i difusió de bones pràctiques d’emprenedoria i innovació, de debat i reflexió compartida entre alumnat - empresa - centres educatius, i de promoció de l’FP a la ciutat, reforçant la idea d’aprenentatge al llarg de la vida i posant sempre en valor el centre d’interès, els nostres estudiants, futurs professionals a la nostra societat.

IV Jornada d’Innovació i Emprenedoria de FP 2022 | Consell FPO

4a edició

Dilluns, 16 de maig de 2022, al Centre Cultural La Mercè

L'edició d'aquest any comptarà amb la conferència Emprendre amb impacte social positiu, a càrrec de Ricard Jornet. L'objectiu és promoure i sensibilitzar la ciutadania, especialment l'alumnat de formació professional, de la necessitat de crear empreses que siguin sostenible, entenent la sostenibilitat com la capacitat de generar benefici econòmic, minimitzar l'impacte pel medi ambient i generar un impacte positiu per la comunitat.

Tot seguit, hi haurà una taula rodona amb emprenedors/es d'FP de la ciutat per reflexionar sobre el valor d'emprendre. La taula estarà moderada per Alexandra Planella, consultora, formadora i mentora en emprenedoria.

La Jornada conclourà amb l'acte de lliurement del III Premi d'Emprenedoria de l'FP a la ciutat de Girona, que premiarà els 6 millors projectes d'emprenedoria: tres de CFGM i GFGS.

Aquesta és una jornada organitzada per l'Ajuntament de Girona en col·laboració amb tots els centres d'FP de la ciutat, i compta amb la participació dels estudiants d'Arts Gràfiques de l'INS Santa Eugènia en l'edició de la imatge i del programa de la jornada.

L'acte tindrà lloc al Centre cultural La mercè.

Proxy Portlet

Formulari no disponible temporalment. Perdoneu les molèsties.