Header: Consell FPO

Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona

Jornades d'Innovació i Emprenedoria de Formació Professional | Consell FPO

Jornades d'Innovació i Emprenedoria de Formació Professional

El Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona, impulsa aquesta iniciativa amb el suport del servei Girona Emprèn i en col·laboració amb tots els centres educatius que imparteixen cicles formatius a la ciutat i empreses del territori, amb l’objectiu de construir i compartir amb tots els agents socials, educatius i econòmics de la ciutat, un espai de coneixement i difusió de bones pràctiques d’emprenedoria i innovació, de debat i reflexió compartida entre alumnat - empresa - centres educatius, i de promoció de l’FP a la ciutat, reforçant la idea d’aprenentatge al llarg de la vida i posant sempre en valor el centre d’interès, els nostres estudiants, futurs professionals a la nostra societat.

V Jornada d’Innovació i Emprenedoria de FP 2023 | Consell FPO

5a edició

Divendres, 24 de març de 2023, al Centre Cultural La Mercè

L’edició d’engany comptarà amb la conferència Economia circular com a eina de transformació, a càrrec de Josep M. Vallés Enginyer agrònom i soci fundador de Cooperativa Tarpuna.

L’Economia circular es presenta com un model de producció i consum alternatiu a l’actual, que implica compartir, reutilitzar, renovar i reciclar materials i productes existents per a crear valor afegit i es presenta com a alternativa sostenible al model actual, basat en el concepte d'un sol ús.

Tot seguit, hi haurà una taula rodona amb emprenedors/es d'FP de la ciutat. Enguany, adoptarà forma de diàleg i el propi alumant podrà traslladar els seus dubtes, interessos i inquietuds a les persones emprenedores.

La Jornada conclourà amb l'acte de lliurement del IV Premi d'Emprenedoria de l'FP a la ciutat de Girona, que premiarà els 6 millors projectes d'emprenedoria: tres de CFGM i GFGS.

Conduirà l’acte l’alumnat del CFGS d’assistència a la direcció de l’Institut Montilivi de Girona.