Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Divendres s’obre el termini per preinscriure’s en els cursos i tallers dels centres cívics de la ciutat de Girona

La sol·licitud s’ha de realitzar a través del sistema d’inscripcions de l’Ajuntament de Girona i hi ha temps fins al 14 de setembre

L’Ajuntament de Girona obre demà, dia 1 de setembre, el període de preinscripcions per als cursos i tallers dels centres cívics de la ciutat de Girona per aquest curs 2023-2024. Les persones interessades a fer algunes de les 739 activitats que s’han programat tenen temps per fer la sol·licitud fins al 14 de setembre. 

La preinscripció s’ha de realitzar a través del Sistema d'inscripcions de l’Ajuntament de Girona. El 15 de setembre, en aquelles activitats on la demanda superi l’oferta de places disponibles, es farà un sorteig mitjançant un sistema informàtic aleatori. A partir del 15 de setembre els i les alumnes amb plaça rebran un correu electrònic confirmant si tenen plaça o no al curs on s’han preinscrit i les instruccions de pagament de l’activitat.

La programació, elaborada en estreta col·laboració amb les entitats implicades, compta amb activitats de diferents formats i disciplines; amb activitats per a totes les edats i accessibles per preus, horaris i proximitat física. Entre totes les activitats s’ofereixen un total de 10.125 places. 

Per a més informació podeu consultar el llibret de la programació dels cursos i tallers, i la pàgina web dels centres cívics.

Tornar