Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Els centres cívics de Girona acolliran més de 730 cursos i tallers durant el curs 2023-2024

El període de preinscripció de les activitats, amb una oferta de més de 10.000 places, serà de l’1 al 14 de setembre.

Els centres cívics de l’Ajuntament de Girona acolliran un total de 739 activitats durant el curs 2023-2024. La programació ha estat elaborada en estreta col·laboració amb les entitats implicades. Es tracta d’una programació extensa i diversa de formats i disciplines diferents; amb activitats per a totes les edats i accessibles per preus, horaris i proximitat física. Entre totes les activitats s’ofereixen un total de 10.125 places.
 
“Aquest programa representa una oportunitat perquè els gironins i les gironines puguin escollir, entre una àmplia oferta, aquell curs o taller que millor s’adapti al que necessita. I alhora, permet que puguin apropar-se al seu centre cívic i conèixer la xarxa de centres, espais i locals socials de la ciutat. Amb aquesta programació busquem també promoure el contacte i el vincle entre veïns i veïnes i, d’aquesta manera, contribuir a una millor convivència a la ciutat”, afirma la tinenta d’Alcaldia i regidora de Servei a les Persones i de Llengua Catalana de l’Ajuntament de Girona, Núria Riquelme.
 
El període de preinscripció a les activitats de la Xarxa de Centres Cívics s’iniciarà el dia 1 de setembre, i finalitzarà el 14 de setembre. La sol·licitud s’ha de realitzar a través del Sistema d'inscripcions de l’Ajuntament de Girona. El 15 de setembre, en aquelles activitats on la demanda superi l’oferta de places disponibles, es farà un sorteig mitjançant un sistema informàtic aleatori. A partir del 15 de setembre els i les alumnes amb plaça rebran un correu electrònic i a partir del 16 de setembre començarà el termini de 15 dies per fer el pagament del curs.
 
El programa de cursos i tallers dels centres cívics arrencarà la setmana del 2 d’octubre. En total hi ha més de 130 propostes per a nadons, infants i joves; 23 activitats familiars i més de 550 activitats per a adults.
 
Entre les diferents propostes per aquest curs destaquen les activitats físiques i saludables, així com l’art, l’artesania, les manualitats i les activitats relacionades amb la natura, l’ecologia, la sostenibilitat o el creixement personal. Tot i que els cursos i tallers són una part molt important dels centres cívics, aquests també ofereixen una àmplia oferta d’activitats d’altres formats, com exposicions, xerrades, documentals o espectacles, entre d’altres.
 
En la programació d’enguany destaquen els aniversaris de tres dels centres cívics de la ciutat: el Centre Cívic Santa Eugènia, que va celebrar el 13 de juny el seu 25è aniversari; el Centre Cívic Pont Major, que compleix 20 anys el mes d’octubre, i el Centre Cívic Barri Vell-Mercadal, que celebra el seu 10è aniversari el 14 de setembre. Està previst organitzar activitats per celebrar els aniversaris, les quals es publicaran properament.
 
Per a més informació podeu consultar el llibret de la programació dels cursos i tallers, i la pàgina web dels centres cívics.

Tornar