Header: Relacions externes

Relacions externes

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La recerca i l'educació centren la 5a Jornada Lluís M. De Puig

L'acte tindrà lloc demà a partir de les 18 h al Centre Cívic Barri Vell - Mercadal.

La cinquena edició de la Jornada Lluís M. de Puig se centrarà en la recerca i l’educació sota el títol “Ciutat – Recerca – Educació”. L’acte tindrà lloc demà a partir de les sis de la tarda a la sala d’actes del Centre Cívic Barri Vell – Mercadal. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, inaugurarà la jornada, que comptarà amb la presència del president del Consell Català del Moviment Europeu, Xavier Ferrer.

Un dels eixos de la jornada girarà entorn del fons documental de Lluís Maria de Puig. El cap del Servei de Gestió Documental, Arxiu i Publicacions de l’Ajuntament de Girona, Joan Boadas, parlarà sobre aquest fons, que està incorporat a l’Arxiu Municipal, i, tot seguit, la historiadora i catedràtica d’Història de la Universitat de Girona, Anna M. Garcia, parlarà de la rellevància dels fons documentals personals.

Un dels altres punts destacats de la jornada serà la presentació del projecte #Euroteens ensembles de l’Institut Santiago Sobrequés, que ha guanyat de la Beca Premi d’Europa de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa. El director i la coordinadora de l’Institut, Joan Cumeras i Anna Sagrera, seran els encarregats de fer la presentació.

La cloenda de l’acte anirà a càrrec del regidor delegat de Relacions Exteriors de l’Ajuntament de Girona, Narcís Sastre.

Aprofitant la cinquena edició de l’acte s’ha posat en marxa també el web informatiu sobre les jorandes: www.girona.cat/jornadesdepuig 

Programa
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 136 resultats.