Header: Relacions externes

Relacions externes

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona celebra el Dia Mundial de l'Aigua

Del 21 de març a l'1 d'abril el consistori gironí ha organitzat diverses activitats per commemorar aquesta data.

L’Ajuntament de Girona celebrarà enguany el Dia Mundial de l’Aigua amb l’organització d’un seguit d’activitats que giraran entorn d’aquest recurs natural. Del 21 de març a l’1 d’abril el consistori oferirà fins a sis propostes adreçades a tots els públics per conscienciar la ciutadania sobre la importància que l’aigua té tant per al medi natural com per a la nostra societat. 

Durant aquestes dates l’entrada de l’Ajuntament de Girona acull l’exposició “Estima l’aigua: cada gota compta”, cedida per l’Agència Catalana de l’Aigua i que recull una sèrie de consells d’estalvi d’aigua en l’àmbit domèstic familiar amb l’objectiu d’aconseguir una bona gestió de l’ús de l’aigua a les llars. 

La programació començarà el 21 de març amb la xerrada “Llúdrigues, balques i blauets: L’evolució de l’estat del medi natural als rius de la ciutat de Girona”. La intervenció, a càrrec de l’ambientòleg i gerent del Consorci del Ter, Ponç Feliu, tindrà lloc de 19 a 20.30 h al Centre Cívic Barri Vell - Mercadal. 

El dimecres 22 de març, coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua, el Centre Cultural La Mercè acollirà la XXIII Diada de Cooperació Solidària, que enguany tractarà sobre “L’aigua, font de vida, un recurs escàs i necessari”. A l’acte hi participarà l’alumnat dels centres educatius de Girona que, des de l’inici del curs escolar, ha reflexionat sobre l’ús de l’aigua. 

A més, la programació inclourà tres visites guiades. Una al dipòsit d’emmagatzematge principal d’aigua de Palau, que es farà dijous 23 de les 17.30 a les 18.30 h; una a la planta potabilitzadora de Montfullà, que es farà dissabte 25 de les 10 a les 12.30 h, i una a la depuradora de Girona, que tindrà lloc l’1 d’abril de les 10.30 a les 12 h. Aquestes activitats estan organitzades amb la col·laboració d’Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter i TRARGISA. 

El 22 de març va ser declarat Dia Mundial de l’Aigua per resolució de l'Assemblea General de les Nacions Unides de l'any 1993. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 136 resultats.