Header: Relacions externes

Relacions externes

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona commemora el Dia d'Europa del 2012 amb un acte institucional

Tindrà lloc avui, a les 20 h, al Saló de Descans del Teatre Municipal

L’Ajuntament de Girona commemora avui el Dia d’Europa amb un acte institucional presidit per l’alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, que tindrà lloc a les 20 h al Saló de Descans del Teatre Municipal. A l’acte, també hi intervindran el president del Consell Català del Moviment Europeu, Lluís M. de Puig, el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Manel Camós, el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, i el president de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé.

La jornada s’estructurarà al voltant de la presentació d’experiències de participació en projectes europeus per part de la Universitat de Girona i d’escoles gironines. Concretament, hi intervindran el director a Girona de l’Euroinstitut Català Transfronterer, Josep Anguera, i els estudiants de la Universitat Adam Peter Haydock i Kariné Habokyan. Pel que fa a les escoles gironines, representants de l’Escola Montfalgars i l’Institut Santiago Sobrequés Vidal explicaran la seva experiència pel que fa a la participació en el projecte Comenius.

També s’hi projectaran un vídeo fet amb la col·laboració d’estudiants gironins que participen del programa Erasmus i l’audiovisual Girona i Europa: una vocació, una realitat, un objectiu. Per acabar l’acte, el Grup de Cambra de la Jove Orquestra del Gironès portarà a terme una audició musical commemorativa de la jornada.

L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Girona, compta amb la col·laboració dels serveis territorials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, la Diputació de Girona, la Universitat de Girona, la Càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació, l’Associació Fem Europa i l’associació Amics de la UNESCO de Girona.

Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 136 resultats.