Header: Relacions externes

Relacions externes

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El regidor de talent, innovació, salut i comunitat, el Sr. Xavier Aldeguer, assisteix a Rotterdam a la Urban Future Conference amb la xarxa Eurotowns

Els dies 5 i 6 de juny ha tingut lloc a Rotterdam una trobada de la xarxa Eurotowns al marc de la Urban Future Conference.

El cinquè tinent d’alcaldia i regidor de talent, innovació, salut i comunitat, el Sr. Xavier Aldeguer, ha viatjat a Rotterdam (Països Baixos) els dies 5 i 6 de juny per assistir a la Urban Future Conference (UFC), una de les conferències en matèria d’innovació i sostenibilitat urbana més importants d’Europa. 

El regidor ha viatjat a la ciutat holandesa amb altres membres de la xarxa de ciutats petites i mitjanes d’Eurotowns. La xarxa, de la qual Girona és membre, és coorganitzadora del Congrés i presentava el dia 5 de juny el taller:  “Big enough to cope, small enough to care. How medium-sized cities are leading sustainability”, on quatre ciutats membres de la xarxa (Detmold, Gävle, Varberg i Solingen) han presentat bones pràctiques en l’àmbit de la sostenibilitat. Després del taller, la xarxa ha organitzat un esdeveniment social dirigit a representants de ciutats.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 141 resultats.