Header: Relacions externes

Relacions externes

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El projecte de Zona de Baixes Emissions i Transformació de la Mobilitat Urbana de l’Ajuntament de Girona ha estat escollit com un dels projectes finançats amb fons Next Generation per aparèixer a la Guia de Projectes de Territori

La Guia ha estat elaborada pel Centre Europe Direct de la Universitat de Girona i la Diputació de Girona.

El Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) del govern espanyol és l’eina estatal creada per a canalitzar les reformes i inversions del Pla de recuperació europeu i mobilitzar els 160.000 milions d’euros que arribaran a Espanya entre el 2021 i el 2026 al marc dels fons Next Generation. 

La Guia de Projectes de Territori és una eina on s’han seleccionat 10 projectes del territori gironí que han rebut finançament del PRTR amb la voluntat, per una banda, d’acostar a la ciutadania l’impacte que estan tenint els fons en el territori, i per altra, la de contribuir a fer que diferents entitats i projectes finançats es coneguin i cooperin. La Guia ha estat elaborada pel Centre Europe Direct de la Universitat de Girona i la Diputació de Girona. La selecció dels projectes ha seguit criteris geogràfics, temàtics (tenint en compte el desplegament del PRTR articulat en 10 palanques i 30 components) i tenint en compte la diversitat d’actors del territori (incloent-hi empreses, administracions, universitat i les entitats sense ànim de lucre). 

El Projecte de Transformació de la Mobilitat Urbana a la ciutat de Girona és un dels projectes seleccionats a la Guia. El divendres 6 d’octubre la Guia va ser presentada a la jornada L’impacte del Pla de recuperació a la demarcació de Girona, organitzada per Europe Direct Girona i amb la col·laboració de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i la Diptació de Girona, que va tenir lloc al Parc Científic i Tecnològic de Girona. L’Ajuntament hi va participar presentant breuement el projecte seleccionat. 

Es pot consultar la Guia de Projectes de Territori al web de la Diputació de Girona i del Centre Europe Direct de Girona. 

Guies de Projectes de Territori: política regional 2014-202 i fons Next Generation
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 137 resultats.