Header: Relacions externes

Relacions externes

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament consciencia sobre l’eficiència energètica en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

Del 27 de setembre al 15 d’octubre s’han organitzat diverses activitats gratuïtes de caràcter pràctic sobre la sostenibilitat i l’estalvi energètic.

L’Ajuntament de Girona conscienciarà la ciutadania sobre l’eficiència energètica aquesta tardor en el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible. El consistori s’ha adherit enguany a la campanya de sensibilització que se celebra a Europa del 26 al 30 de setembre per posar de manifest la necessitat d'implementar un nou model energètic basat en l’eficiència energètica i la producció d'energia d'origen renovable, i el paper clau de la ciutadania i les comunitats en aquest sistema.

Amb aquest propòsit, del 27 de setembre al 15 d’octubre s’organitzaran a la ciutat diverses activitats gratuïtes de caràcter pràctic sobre l’energia sostenible i l’estalvi energètic. Concretament, hi haurà tres propostes diferents obertes a tothom. D’una banda, els dies 27 de setembre i 15 d’octubre el Mercat de la Devesa i el 29 de setembre el mercat de Can Gibert acollirà, entre les 9.30 h i les 12.30 h, l’activitat “Anem al mercat”, una parada informativa sobre l’estalvi energètic. S’hi oferiran consells sobre com fer un ús eficient de l’energia a les llars, tant de forma general com per elements concrets de la casa.

D’altra banda, el dia 28 de setembre, a les 18.30 h, al Centre Cívic Ter, es farà la xerrada “Portes obertes a l’energia sostenible”. Durant l’activitat es parlarà de diversos temes relacionats amb la creació de comunitats locals d’energia o la mobilitat amb vehicles elèctrics, entre d’altres. També s’explicarà breument el funcionament de la instal·lació fotovoltaica del Centre Cívic Ter.

Finalment, el divendres 14 d’octubre l’Oficina per la Sostenibilitat oferirà informació sobre l’eficiència energètica d’enllumenats i electrodomèstics amb el taller “Més o menys”. Tant aquesta activitat com la proposta “Portes obertes a l’energia sostenible” requereixen inscripció prèvia a través de l’Oficina per la Sostenibilitat, trucant al telèfon 972 41 90 36 o enviant un correu a oficinasostenibilitat@ajgirona.cat.

Podeu consultar més informació de les activitats al web municipal

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 136 resultats.