Header: Relacions externes

Relacions externes

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La 9a Jornada Lluís M. de Puig versarà sobre el dret d’asil a Europa

L’acte se celebrarà el pròxim 5 de maig a El Modern, amb el tema central vinculat al context actual del conflicte bèl·lic a Ucraïna

L’Ajuntament de Girona organitza la 9a edició de la Jornada Lluís M. de Puig, que tindrà lloc el pròxim dijous 5 de maig, a partir de les 18 h, a El Modern. El lema d’aquest any és “Europa i el dret d’asil” i l’esdeveniment es vincularà al context actual que pateix la regió europea amb el conflicte bèl·lic a Ucraïna. Enguany, l’acte coincidirà amb la celebració del desè aniversari de la mort del polític i historiador que dóna nom a la Jornada. 

L’activitat comptarà amb diverses intervencions, entre les quals la del tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona, Lluís Martí, que donarà la benvinguda a les persones assistents i clourà l’acte. La ponència central serà a càrrec de la directora de l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als refugiats (ACNUR) per Europa Central entre el 2013 i el 2021, Montserrat Feixas. L’acompanyarà el president del Consell Català del Moviment Europeu, Xavier Ferrer.

L’Ajuntament de Girona organitza des del 2013 la Jornada Lluís M. de Puig amb l’objectiu de contribuir al record i homenatge a la seva figura. El gironí Lluís Maria de Puig va presidir l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa entre el 2008 i el 2010. Precisament el 2016, Girona va rebre el Premi d’Europa que concedeix aquest òrgan. Any rere any, les jornades han servit per debatre i reflexionar sobre temes d’abast europeu.

Podeu consultar la informació sobre la Jornada Lluís M. de Puig 2022 al web municipal

Programa de la jornada
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 135 resultats.