Header: Relacions externes

Relacions externes

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Celebració de l’Assemblea General d’Eurotowns 2020

El 23 d’octubre de 2020 se celebra de forma virtual l’Assemblea General anual de la Xarxa Eurotowns de ciutats mitjanes europees de la que Girona és membre.

En representació de l’Ajuntament hi participen la regidora de mobilitat i la responsable del Gabinet d’Estudis Socials i Europeus. Durant l’Assemblea s’informa de les activitats i estat dels Grups de treball de la xarxa, de les diferents activitats on s’ha participat i del Pla de Treball pel 2021. 

Durant el 2020, entre d’altres, cal destacar la participació de diferents ciutats d’Eurotowns en la presentació de bones pràctiques a la Setmana Europea de les Regions i les Ciutats (European Week of Regions and Cities), l’esdeveniment europeu anual més gran dedicat a la política regional, que aquest any va tenir lloc de forma virtual durant les últimes setmanes d’octubre. 

Pel que fa al Pla de Treball de la Xarxa pel 2021, es preveu la participació d’Eurotowns en la coorganització de la Urban Future Conference (la Conferència pel Futur Urbà, l’esdeveniment europeu més gran sobre el desenvolupament urbà sostenible) i la participació en la coorganització de l’Smart City Expo, entre d’altres.

Finalment, també s’informa de les novetats de la Nova Carta de Leipzig, que té per objectiu establir el marc polític estratègic per un desenvolupament urbà sostenible a Europa i que posa el focus en el poder transformador de les ciutats.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 135 resultats.