Header: Relacions externes

Relacions externes

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Participació de l’alcaldessa a la XXX Jornada Europea 2021 al Parlament de Catalunya

La jornada va tenir lloc el 25 de gener.

El 25 de gener va tenir lloc la 30a edició de la Jornada Europea que cada any organitza el Consell Català del Moviment Europeu, una entitat europeista formada per col·lectius, entitats i persones físiques interessades en la promoció i desenvolupament d’activitats europeistes arreu de Catalunya, del que l’Ajuntament forma part.

Enguany el format de la jornada ha estat virtual i s’ha desenvolupat en un webinar que ha aplegat a diverses persones expertes per a reflexionar sobre la incidència dels Fons de Recuperació de la UE en la societat i el paper de les ciutats en la recuperació social i econòmica.

L’alcaldessa ha participat en la Jornada en l’espai dedicat a donar veu als municipis, juntament amb els alcaldes de Lleida i Tarragona i la tinenta d’alcaldia de Barcelona. L’alcaldessa ha recordat que els municipis són l’ens de l’administració més proper a la ciutadania i, per això, ha reclamat la necessitat que els ajuntaments puguin gestionar una part dels fons europeus. Així mateix, ha presentat dues de les línies estratègiques en les quals l’Ajuntament està treballant per a presentar projectes per a captar fons de recuperació europeus: la modernització i capacitació digital i la rehabilitació i eficiència energètica.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 135 resultats.