Header: Relacions externes

Relacions externes

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El lema de la 6a Jornada Lluís M. De Puig és l'Europa de les persones

Des del consistori s'ha premiat el projecte @Volta_a_Europa del centre educatiu gironí.

La sisena edició de la Jornada Lluís M. de Puig tindrà lloc demà, a partir de les 18 h, al Centre Cívic Barri Vell – Mercadal. Enguany el lema principal de la jornada serà l’Europa de les persones i s’emmarcarà, per tercer any, dins de la Setmana de la Ciutat Educadora. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presidirà i inaugurarà l’acte, que clourà el regidor d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Josep Pujols. 

Durant la jornada, el president del Consell Català del Moviment Europeu, Xavier Ferrer, pronunciarà la conferència “La immigració exterior a la Unió Europea: reptes vs. oportunitats”. Tot seguit el director i la coordinadora pedagògica de l’Institut Santa Eugènia, Francesc Martí i Mercè Sanchez, presentaran el projecte guanyador de la Beca Girona Premi d’Europa 2018: “@Volta_a_Europa”. 

Per acabar, la professora agregada i membre de l’àrea de Dret Internacional Públic de la Universitat de Girona, Mariona Illamola, pronunciarà la conferència “L’Europa de les persones que tenim, és la somiada?”.  

Programa 2018 de la jornada
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 135 resultats.