Header: Mobilitat i Via Pública

Mobilitat i Via Pública

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona talla permanentment un tram del carrer de Bru Barnoya i Xiberta per crear un entorn més segur al voltant de l’Escola Cassià Costal

Aquesta és la segona actuació que el consistori ha dut a terme en els últims dies i abans que comenci el curs escolar 2023-2024

Imatge del tall de carrer

L’Ajuntament de Girona ha tallat permanentment un tram del carrer de Bru Barnoya i Xiberta amb l’objectiu de crear un entorn més segur al voltant de l’Escola Cassià Costal. Aquesta és la segona actuació de pacificació que el consistori ha dut a terme en els últims dies, i abans de l’inici del curs escolar 2023-2024, després de la millora de l’entorn de l’escola Marta Mata. 

Mitjançant bancs de formigó, s’ha tallat la circulació de vehicles pel tram del carrer de Bru Barnoya i Xiberta que ressegueix el centre educatiu, és a dir, des de la plaça de Salvador Dalí i Domènech fins al carrer de Cassià Costal. 

Estem satisfets de poder avançar dia a dia a dia en la millora dels entorns escolars. Uns carrers menys transitats pels cotxes redueixen els efectes negatius en la salut i el desenvolupament cognitiu de la mainada i faciliten la interacció social al sortir del centre”, ha afirmat la regidora d’Educació de l’Ajuntament, Queralt Vila.

Cal recordar que en els últims cursos, 2022-2023 i 2021-2022, en determinades ocasions es va tallar el carrer de Bru Barnoya i Xiberta per tal de fer més segura l’entrada i sortida dels nens i nenes de l’escola. Ara, però, el tall és de forma permanent.

L’objectiu principal d’aquestes mesures de pacificació és allunyar els vehicles dels entorns escolars per tal de fer-los més segurs, saludables i jugables. A mitjà termini es buscarà la manera de consolidar les pacificacions amb intervencions urbanístiques més elaborades. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.