Header: Mobilitat i Via Pública

Mobilitat i Via Pública

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Afectacions a l’aparcament de la Copa amb motiu de la instal·lació del campament dels firaires

Els vehicles podran estacionar al pàrquing situat a la rotonda del pont de la Barca, ja que enguany no s’hi instal·larà el circ durant les Fires de Sant Narcís

A partir d’aquest diumenge a la nit, l’aparcament de la Copa, situat a la rotonda de Pedret, estarà inactiu. Els vehicles no podran aparcar en aquest espai amb motiu de la instal·lació del campament dels firaires que s’encarreguen de les atraccions de les Fires de Sant Narcís. Els vehicles podran estacionar al pàrquing situat a la rotonda del pont de la Barca, ja que enguany no s’hi instal·larà el circ durant la festa major de la ciutat. 
 
Durant la nit del pròxim diumenge s’hauran de retirar els vehicles de l’aparcament de la Copa per tal que el dilluns, dia 17 d’octubre, a les 00.00 h no hi hagi cap automòbil aparcat a l’espai. Durant la setmana que ve, aprofitant que l’aparcament quedarà lliure, es netejarà l’espai i es duran a terme diferents tasques de condicionament perquè les caravanes dels firaires tinguin garantit el subministrament d’aigua, de llum i de clavegueram. A partir de dijous, dia 20 d’octubre, les caravanes ja podran utilitzar l’espai. 
 
Cal destacar que durant l’estiu es van dur a terme unes obres d’ampliació de la xarxa de sanejament públic de les aigües residuals d’aquest indret per tal de millorar el sistema. D’aquesta manera, ara es compta amb una xarxa més repartida al llarg de la seva superfície, la qual permet comptar amb unes condicions millors per a la instal·lació de les caravanes. 
 
Aquest serà el segon any que el campament dels firaires s’instal·la a l’aparcament de la Copa després que s’optés per retirar-lo del parc de la Devesa. L’aparcament de la Copa, de 10.900 m², té capacitat per acollir aproximadament unes 150 caravanes. També podran aparcar a l’espai d’autocaravanes del sector Pla de Baix de Domeny, el qual està preparat per rebre’n una vuitantena. En tots dos casos, les parcel·les tindran subministrament d’aigua, de llum i de clavegueram. A més, tot el sector de l’aparcament de la Copa quedarà perimetrat amb una tanca opaca per seguretat i per preservar la intimitat dels i de les firaires. 
 
L’aparcament de la Copa romandrà tancat fins al 13 de novembre per poder dur a terme el desmuntatge de les atraccions i per condicionar l’indret per a la seva reobertura. Així doncs, el 14 de novembre els vehicles ja podran tornar a aparcar en aquest punt.  
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.