Header: Mobilitat i Via Pública

Mobilitat i Via Pública

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona enllaça el carril bici del carrer d’Oviedo amb la nova estació de Girocleta de Sant Narcís

Demà es posarà en funcionament el nou vial, de 85 metres, que s’ha habilitat a partir de la reconversió d’un dels carrils de circulació del carrer d’Antoni Gaudí

Imatge del nou tram de carril bici

L’Ajuntament de Girona posarà en funcionament demà un nou tram pedalable que farà d’enllaç entre el carril bici del carrer d’Oviedo i la nova estació de Girocleta situada a la plaça de la Comtessa Ermessenda, inaugurada la setmana passada. Es tracta d’una via bidireccional de 85 metres en el carrer d’Antoni Gaudí entre l’avinguda de Sant Narcís i el carrer d’Oviedo. Fins ara aquest vial comptava amb dos carrils de circulació per a vehicles i amb aquesta actuació se n’ha reconvertit un per destinar-lo al trànsit de bicicletes.

Les obres d’aquest nou tram també han inclòs l’habilitació d’un pas protegit per semàfor que travessa l’avinguda de Sant Narcís. La instal·lació de nous pilots lluminosos propers al pas de vianants existent permetrà als ciclistes accedir al barri de Sant Narcís pel carrer de Mallorca directament des del nou ramal.

Pel que fa a l’estació de Girocleta de la plaça de la Comtessa Ermessenda, es va estrenar divendres passat i és la vint-i-cinquena estació que hi ha a la ciutat. Està ubicada a la cantonada de l’avinguda de Sant Narcís amb el carrer d’Antoni Gaudí i compta amb 22 aparcaments. Amb aquesta incorporació el servei arriba a les 290 bicicletes al carrer i 651 aparcaments disponibles repartits per tota la ciutat.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.