Header: Mobilitat i Via Pública

Mobilitat i Via Pública

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Afectacions en la mobilitat de cara al partit de diumenge del Girona FC 

Es tallarà la circulació de l’avinguda de Montilivi a partir de les 18.30 h i no es podrà estacionar als aparcaments que hi ha a tocar de l’estadi. A causa de la pandèmia, no s’han previst actes de celebració en cas d’ascens de l’equip gironí a Primera Divisió.

De cara al partit de play off d’ascens a Primera Divisió de futbol que juga aquest diumenge, dia 20 de juny, el Girona FC contra el Rayo Vallecano a l’estadi de Montilivi a les 21 h, l’Ajuntament de Girona ha previst una sèrie d’afectacions mínimes de mobilitat a la ciutat. El mateix dia, i a partir de les 18.30 h, es tallarà la circulació de l’avinguda de Montilivi, entre el carrer del Puigsacalm i la rotonda de Montilivi, fins a la finalització del partit i la retirada de l’afició del camp. Alhora, es produiran talls intermitents, segons l’afluència del públic a l’estadi, al carrer de la Universitat de Girona, entre els carrers de Santiago Coquard i Sala i de Maria Aurèlia Capmany i Farnés. 

Aquell dia no es podrà estacionar en els aparcaments que es troben a tocar de l’estadi. Es tracta de l’esplanada que hi ha darrere de tribuna i del gol nord. L’alliberació d’aquest espai permetrà que l’entrada a l’estadi, per part del públic, es pugui fer de forma esglaonada i respectant les distàncies de seguretat. D’aquesta manera, també s’evitaran les aglomeracions.

“Tornem a viure amb il·lusió la possibilitat d'un nou ascens del Girona a Primera Divisió. El club, l'afició i la ciutat ens ho mereixem. Tot i que som més prudents que altres anys, tots animarem perquè el Girona guanyi el partit a la gespa. La resta, qui sigui al camp o qui ho miri des del bar o des de casa, hem de guanyar el partit del seny. En el context actual, diumenge l'afició hem d'ajudar el Girona a aconseguir l'ascens, i guanyar també el partit de la responsabilitat”, afirma l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

A causa de la pandèmia de la COVID-19, i amb l’objectiu de garantir les mesures de seguretat establertes pel PROCICAT, no s’han previst actes de celebració a la via pública, ni l’organització d’una rua, en cas d’ascens de l’equip gironí a Primera Divisió de la Lliga de Futbol.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.