Header: Mobilitat i Via Pública

Mobilitat i Via Pública

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona inicia les obres d’asfaltatge de sis punts de la ciutat

Els treballs es duran a terme principalment aquest cap de setmana per afectar el mínim al trànsit

L’Ajuntament de Girona ha iniciat avui els treballs d’asfaltatge de sis punts de la ciutat. Es tracta d’obres menors que es duran a terme principalment aquest cap de setmana per afectar el mínim al trànsit.   

Els primers treballs se centren al carrer de Barcelona, a l’alçada del número 413, al polígon de l’Avellaneda. Durant tot el dia d’avui, quedarà tallat un dels carrils de circulació en direcció al centre de la ciutat per tal de reparar el ferm. Pel que fa a les afectacions, la parada de bus s’ha traslladat 50 metres en direcció al centre, davant el número 405. Està previst que els treballs d’asfaltatge en aquest punt finalitzin avui i que diumenge es pinti la calçada. 

Un altre dels trams que s’asfaltarà serà la rotonda de la Riera de Mus, que fa cruïlla amb el carrer de Vitòria-Gasteiz. Els dies 6 i 7 de febrer es tallarà la circulació de la rotonda i els vehicles es desviaran pel carrer d'Albí i per l'interior de l'aparcament de la zona comercial. 

Durant aquest cap de setmana també s’actuarà al carrer d’Andreu Tuyet i Santamaria. Concretament, en aquest punt es repararà el ferm del pas de vianants que dóna accés a l’Escola Pericot. Durant el dia 6 de febrer no es podrà accedir als vials interiors del Grup Girona per Girona.

I, aquest diumenge, s’asfaltarà el carrer del Migdia, en el seu encreuament amb el carrer de Sant Joan Baptista de La Salle. Durant tot el dia, quedarà tallat el tram que va des del carrer de la Creu fins al carrer d’Ultònia, però es podrà accedir als guals. Pel que a les afectacions, la Línia 1 del bus urbà es desviarà pel carrer de Joan Maragall i les parades Migdia – La Creu i Migdia – La Salle quedaran anul·lades durant el diumenge.

Per últim, el dilluns 8 de febrer s’asfaltarà el carrer de Tarragona, al barri de Sant Narcís. I el dissabte 13 de febrer, es repararà el ferm de la rotonda de Lluís Pericot. 
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.