Header: Mobilitat i Via Pública

Mobilitat i Via Pública

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Finalitzen les obres de la nova plaça del carrer del Riu Freser

Les actuacions han consistit en convertit aquest espai en una zona d’esbarjo pels veïns i veïnes del barri de Pla de Palau – Sant Pau.

Les obres d’urbanització del carrer del Riu Freser han finalitzat avui i a partir d’ara el barri de Pla de Palau - Sant Pau compta amb una nova plaça. Els treballs, que tal com estava previst han durat cinc mesos, han consistit en convertir el tram comprès entre els carrers de Santiago i de Sant Isidre en una zona d’esbarjo. S’ha eliminat el carrer asfaltat que separava les dues places existents a banda i banda i s’ha creat un espai únic per a vianants. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora de Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Marta Sureda, han visitat aquest matí la plaça. 

“És important guanyar espai pels vianants, i en aquesta zona de Pla de Palau-Sant Pau precisament hi ha un dèficit de places i espais comuns on la gent pugui estar amb tranquil·litat i sense cotxes. Creiem que pot ser una millora important pel barri”, ha afirmat el tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona, Lluís Martí.

El nou indret compta amb espais verds, espais de pas i, des de fa ja uns mesos, amb una estació de la Girocleta. L’objectiu d’aquesta actuació ha estat oferir un nou espai d’esbarjo al barri i millorar la seguretat viària de la zona, ja que les cruïlles formades pels carrers Sant Isidre i Freser i Santiago i Freser eren un dels punts de la zona on es produïen més accidents.  

Les obres ja han finalitzat, però les tanques romandran encara uns dies més per tal que la vegetació arreli bé. El pressupost d’aquest projecte ha estat de 141.045,98 euros (IVA inclòs).

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.