Header: Mobilitat i Via Pública

Mobilitat i Via Pública

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El carrer del Migdia s’ha reobert al trànsit després dels treballs de millora de la xarxa de sanejament

Les línies d’autobús L1 i L11 recuperaran dijous el seu recorregut habitual

El carrer del Migdia, entre el carrer de la Creu i Emili Grahit, es va reobrir ahir a la tarda al trànsit després dels treballs de millora de la xarxa de sanejament. Aquesta és una de les principals vies que s’utilitzen per entrar i sortir de la ciutat. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el regidor d’Urbanisme i Activitats, Lluís Martí; i la regidora de Mobilitat i Via Pública, Marta Sureda, han visitat aquest matí el tram reobert.  

“Sabem que han sigut unes obres que han afectat la mobilitat, però eren imprescindibles pel correcte funcionament del sanejament i del servei d’aigües. Per això hem fet el possible per avançar l’entrada en servei, i estem contents d’haver-ho pogut fer uns dies. En les obres hem aprofitat per reforçar la calçada i millorar l’estat de la via en aquest tram”, ha afirmat el regidor d’Urbanisme i Activitats, Lluís Martí.

Les actuacions han consistit en la canalització de dues canonades de sanejament (xarxa separativa) i una d’aigua potable. També s’ha pavimentat la vorera del costat oest del carrer del Migdia. Les obres van començar el 17 d’agost i estava previst que finalitzessin el 3 de desembre, però els treballs s’ha pogut acabar uns dies abans. 

Amb la reobertura al trànsit, les línies d’autobús L1 i L11 recuperaran el pròxim dijous, dia 3 de desembre, el seu recorregut habitual. Fins ara, els busos passaven pel carrer de Joan Maragall i el carrer de la Rutlla, fent parada en aquestes vies. 

Tornar