Header: Mobilitat i Via Pública

Mobilitat i Via Pública

Ruta de navegació

Bàner: Subscripció a avisos d'afectacions circulatòries (incidències)

Publicador de continguts

Talls de circulació previstos pels pròxims dies [del 23 al 29 d'abril]

A continuació us informem de les afectacions circulatòries previstes pels pròxims dies:

  • Tall del carrer Mossèn Baldiri Reixach, entre el carrer d'Enric Claudi i Girbal i el carrer de l'Antic Roca, el dimarts 23 d’abril, de  9 a 11 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 18. 
  • Tall del carrer de Josep Ametller, entre el carrer de la Rutlla i el carrer de Mossèn Baldiri i Reixach, el dimecres 24 d’abril, de 8 a 18 h. El motiu del tall és a causa d’una descàrrega amb camió grua a l’alçada del número 23.
  • Tall del carrer del Portal Nou, el dimecres 24 d’abril, de 8 a 18 h. El motiu del tall és a causa d'unes obres a l'alçada del número 16.
  • Tall del carrer de la Barca, el dimecres 24 d’abril, de 9 a 12 h. El motiu del tall és a causa d'unes obres a l'alçada del número 1. L’accés al gual del Portal de la Barca s’haurà de fer des del carrer Bellaire.
  • Tall del carrer de Claveria, el dimecres 24 d’abril, de 9.30 a 13 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 1.
  • Tall del carrer de Josep Maluquer i Salvador, entre el carrer de la Rutlla i la travessia de la Creu, el dijous 25 d’abril, de 9.30 a 10.30 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 26.
  • Tall del carrer de Tomàs Lorenzana, entre el carrer de Joan Maragall i el carrer de Juli Garreta, el divendres 26 d’abril, de 9.30 a 15.30 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 39.
  • Tall de la pujada de Sant Martí, el divendres 26 i el dilluns 29 d’abril, de 9 a 18 h. El motiu del tall és a causa d’uns treballs a l’edifici de la Diputació de Girona. L’accés als guals de la pujada de Sant Martí, del número 1 al 8, es podrà fer des del carrer dels Ciutadans. L’accés als guals de la pujada de Sant Domènec i la travessia del Portal Nou s’haurà de fer des del carrer del Portal Nou.
  • Tall d’un carril de la ronda de Ferran Puig, entre la rotonda de la Devesa i el carrer de Bernat Boades, en sentit Barcelona, el divendres 26 d’abril, de 14.30 a 16 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 27.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar