Header: Igualtat i Justícia Social

Igualtat i Justícia Social

Menú de navegació

Recursos LGTBI a Girona | LGTBI

Recursos LGTBI a Girona

En aquesta plana podreu trobar recursos d’àmbits diferents tant per a persones que no són cisgènere ni heterosexuals com per aquelles que sí ho són però tenen preguntes, dubtes o es qüestionen la seva identitat i sexualitat. Tots els recursos són d’àmbit gironí i rodalies.

Atenció i assessorament

  • Espai LGTBI de Girona
  • Servei d’Atenció Integral de Girona

Cultura

A totes les biblioteques públiques catalanes podeu trobar una selecció de referències LGBTIQ+, a la que podeu accedir a través del préstec interbibliotecari. Per a realitzar alguna cerca cal fer-la a través del cercador ARGUS.

Entitats

  • Comissió Unitària 28 de Juny
    Grup d’entitats LGTBI gironines: Front d’Alliberament Gai de Catalunya, Girona Orgullosa i Grup de Lesbianes de Girona. Gestionen l’Espai LGTBI de Girona I us podeu posar en contacte a través dels mateixos canals.
  • Associació TRANS* de Girona
    Grup assembleari no mixt amb perspectiva feminista interseccional que treballa per visibilitzar al col·lectiu trans i lluita per garantir els seus drets. Contacte: associaciotransgirona@gmail.com

Salut

Centre Jove de Salut Integral 
Servei gratuït, anònim i confidencial per a adolescents i joves de 12 a 25 anys que estudiïn, treballin i/o visquin a Girona i famílies amb adolescents i joves que visquin a Girona per a assessorar, informar i acompanyar sobre qüestions relatives a l'afectivitat, les emocions, la salut i la sexualitat d'adolescents i joves.