Header: Dones, feminisme i diversitat sexual

Dones, feminisme i diversitat sexual

Recursos LGTBI a Girona | LGTBI

Recursos LGTBI a Girona

En aquesta plana podreu trobar recursos d’àmbits diferents tant per a persones que no són cisgènere ni heterosexuals com per aquelles que sí ho són però tenen preguntes, dubtes o es qüestionen la seva identitat i sexualitat. Tots els recursos són d’àmbit gironí i rodalies.

Atenció i assessorament

 • Espai LGTBI de Girona
 • Servei d’Atenció Integral de Girona

Cultura

A totes les biblioteques públiques catalanes podeu trobar una selecció de referències LGBTIQ+, a la que podeu accedir a través del préstec interbibliotecari. Per a realitzar alguna cerca cal fer-la a través del cercador ARGUS.

Entitats

 • Assemblea Diversa LGBTIQ+
  Grup assembleari no mixte de cures i socialització entre persones joves LGTBIQ+. Perspectiva feminista i interseccional.
  Col·lectiu al que s’adreça: Només persones LGBTIQ+
  Contacte: diversalgbti@gmail.com
 • Comissió Unitària 28 de Juny
  Grup d’entitats LGTBI gironines: Front d’Alliberament Gai de Catalunya, Girona Orgullosa i Grup de Lesbianes de Girona. Gestionen l’Espai LGTBI de Girona I us podeu posar en contacte a través dels mateixos canals.

Salut

Centre Jove de Salut Integral 
Servei gratuït, anònim i confidencial per a adolescents i joves de 12 a 25 anys que estudiïn, treballin i/o visquin a Girona i famílies amb adolescents i joves que visquin a Girona per a assessorar, informar i acompanyar sobre qüestions relatives a l'afectivitat, les emocions, la salut i la sexualitat d'adolescents i joves.