Header: Gent Gran

Gent Gran

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona celebra la Diada de la Gent Gran amb unes 800 persones

L’alcaldessa de Girona en funcions, Marta Madrenas, ha intervingut en l’acte que s’ha celebrat a l’Auditori de Girona.

Tres imatges de la Diada de la Gent Gran.

L’Ajuntament de Girona ha celebrat aquest matí la Diada de la Gent Gran amb la participació d’unes 800 persones a l’Auditori de Girona. L’acte ha comptat amb les intervencions de l’alcaldessa de Girona en funcions, Marta Madrenas; de la regidora de Drets Socials i Cooperació en funcions de l’Ajuntament de Girona, Núria Pi, i de la vicepresidenta del Consell Municipal de la Gent Gran i membre de la Comissió Gent Gran i Ciutat, M. Àngels Bahí.  

“Vull agrair a totes les entitats de gent gran de Girona la tasca que fan tot l’any per organitzar-se i dinamitzar la ciutat, i la col·laboració que tenim amb l’Ajuntament. Avui hem recuperat l’acte de la Diada de la Gent Gran, que és també una eina per transmetre els seus valors cap a les generacions més joves, i així millorar com a societat”, ha afirmat l’alcaldessa de Girona en funcions, Marta Madrenas. 

Després de la benvinguda i els parlaments, la jornada ha estat amenitzada amb les actuacions musicals del grup de ball de rumba de Can Gibert del Pla, del grup coral de Taialà, del grup de teatre la Cuca de Llum i del grup de ball country de Sant Narcís. També s’ha realitzat una lectura de poemes de Jacint Verdaguer i Santaló a càrrec de Joan Miró.

Tornar