Header: Gent Gran

Gent Gran

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’alcaldessa de Girona participa en l’acte de Sant Jordi d’Amics de la Gent Gran

Madrenas ha visitat a la veïna de 84 anys Rosa Maria Farré per regalar-li una rosa i un llibre amb l’objectiu de fer-la partícip de la diada. Des de la fundació s’ha mobilitzat a més de 1.500 voluntaris i voluntàries per acompanyar a les persones grans durant aquest dia

Imatges de la trobada

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha assistit aquest matí a l’acte d’Amics de la Gent Gran. La fundació, sota el lema “Sant Jordi en Companyia”,  ha organitzat una diada plena de visites, roses i llibres per a les persones usuàries. El seu objectiu és tornar-les a fer partícips d’aquesta festivitat, i acompanyar-les i combatre el seu sentiment de soledat no desitjada.

Madrenas ha participat en l’acció visitant una usuària de la fundació, la Rosa Maria Farré, al seu domicili per regalar-li una rosa i un llibre, juntament amb el regidor de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso. Farré forma part del programa d'Acompanyament d’Amics de la Gent Gran des de l’abril del 2019, i la seva persona voluntària és la Lourdes. Segons confessen, el que més fan quan estan juntes és conversar.

Durant la pandèmia, la fundació ha acompanyat 2.578 persones grans, ha mobilitzat a 2.611 persones voluntàries i ha realitzat 147.256 trucades de suport emocional en 128 municipis de tot l’Estat. El seu objectiu és acompanyar a les persones grans i combatre el seu sentiment de soledat no desitjada. Un ítem que pren més rellevància en dates assenyales com és la diada de Sant Jordi, dies per compartir moments i vivències amb les persones estimades.
 

Tornar