Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona rep les patinadores del Club de Patinatge Artístic Girona, subcampiones del Mundial de Colòmbia

El consistori ha entregat una placa commemorativa a l’equip en reconeixement a la trajectòria i al títol obtingut

Imatge de la rebuda de les patinadores a l’Ajuntament de Girona

L’Ajuntament de Girona ha rebut aquest vespre les patinadores del Club Patinatge Artístic (CPA) Girona amb motiu del títol de subcampiones del món que han aconseguit a Colòmbia. L’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar; el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Quim Ayats Bartrina; la tinenta d’alcaldia i regidora de Servei a les Persones i de Llengua Catalana, Núria Riquelme i Zurita, i el regidor d’Esports i Joventut, Àdam Bertran Martínez, han encapçalat l’acte de reconeixement que ha tingut lloc al Saló de Plens del consistori.  

Un total de 27 patinadores han assistit a l’acte acompanyades per la presidenta del CPA Girona, Àngela García, i l’entrenadora del grup Xou del CPA Girona, Nuri Soler, a més de diferents membres de la Junta Directiva del club i diversos familiars de les patinadores. 

Durant la recepció, el consistori ha entregat una placa commemorativa a les patinadores en reconeixement a la trajectòria i al títol de subcampiones aconseguit en el campionat del món. A més, s’ha lliurat un ram de flors a Nuri Soler, per reconèixer la seva tasca com a entrenadora del CPA Girona.

Amb l’espectacle Deixa’m viure, el grup xou del CPA Girona ha obtingut les medalles d’or en els campionats de Catalunya, Espanya i Europa, i la plata en els campionats de Girona i el Mundial.  

Tornar