Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona ofereix més places per practicar esport aquest curs 2023-2024

S’han programat un total de 143 cursos d’activitats esportives i aquàtiques amb 2.362 places. El període de preinscripció s’iniciarà aquest divendres, dia 25 d’agost, i finalitzarà el 12 de setembre.

L’Ajuntament de Girona ha programat enguany 143 cursos d’activitats fisicoesportives i aquàtiques. En total, s’ofereixen 2.362 places per practicar esport, 214 més que l’any passat, quan se’n van oferir 2.148. El període de preinscripció s’iniciarà aquest divendres, dia 25 d’agost, i finalitzarà el 12 de setembre. 

“Aquesta proposta esportiva municipal està dissenyada pensant en les diferents franges d’edat de la ciutadania i pensant en tots els barris. Dins la programació s’inclouen activitats de diferents intensitats i característiques tècniques, ja que un dels objectius que tenim és millorar els hàbits esportius i saludables de la població”, ha afirmat el regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran.

Com a novetat, enguany s’ofereixen dos cursos de natació per a infants amb necessitats educatives especials amb acompanyament de pares, mares o tutors/ores. També s’ofereix un curs d’iniciació al medi aquàtic per a joves d’11 a 17 anys per aconseguir autonomia dins l’aigua.

El programa d’activitats començarà el dilluns 2 d’octubre i s’allargarà fins al 21 de juny de 2024. Aquestes activitats es portaran a terme als pavellons municipals de Palau i Fontajau; a les piscines municipals de Palau i de Santa Eugènia - Can Gibert del Pla; a la Zona Esportiva Municipal de la Devesa; a les escoles Joan Bruguera, Verd i Pericot; al CREC de Sant Daniel; a la Llar de Jubilats de Germans Sàbat –Taialà; al Centre Cívic Pont Major, i a l’skatepark del parc de Jordi Vilamitjana i Pujol i del parc de Domeny.

Les preinscripcions per a les diferents activitats es podran fer a través del sistema d’inscripcions de l’Ajuntament de Girona, del 25 d’agost al 12 de setembre. El 18 de setembre es farà pública l’assignació de places i, des de llavors fins al 2 d’octubre, s’obrirà el període per fer la matrícula a les activitats. A partir del 19 de setembre s’obriran les inscripcions directes a les activitats en què hi hagi places lliures. 

Podeu consultar totes les activitats en el següent enllaç i tota la informació al web girona.cat/esports.

Llibret d'activitats esportives. Curs 2023-2024
Inscripcions
Més informació
Tornar