Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les piscines municipals d’estiu de la Devesa obren les portes demà

Es podrà accedir a l’equipament de dilluns a diumenge, de 10 a 20 h, excepte el setembre, que tancarà a les 18 h

Les piscines municipals d'estiu de la Zona Esportiva de la Devesa obriran portes demà dimecres, dia 14 de juny, i tancaran l'11 de setembre. L’horari d’obertura serà de dilluns a diumenge, de 10 h a 20 h; excepte el setembre, que tancarà a les 18 h. 

“Era una reivindicació històrica poder obrir abans l’equipament i amb això hem començat el camí a cada any anar començant la temporada de piscina abans, ajustant-la a criteris climàtics”, ha afirmat el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona en funcions, Àdam Bertran.

S’hi podrà accedir mitjançant entrada puntual i amb l’abonament de temporada d’estiu, el qual es podrà adquirir de manera presencial a qualsevol piscina municipal: la de Santa Eugènia – Can Gibert del Pla, la de Palau o a la mateixa Zona Esportiva de la Devesa. Per a la seva tramitació s'ha de pagar el 100% de l'import en el mateix moment, i cal portar una fotocòpia del DNI i el document acreditatiu corresponent per als abonaments amb descomptes.

També hi ha la possibilitat de fer-se abonat/abonada a les piscines municipals, fet que possibilita fer ús de les piscines de Palau, de Santa Eugènia – Can Gibert del Pla i de la Devesa, i també suposa diferents avantatges com la reducció en els preus i els abonaments de les pistes de tenis i pàdel de la Zona Esportiva de la Devesa i la reducció en el preu d'inscripció de les activitats esportives municipals que es porten a terme en pavellons i piscines municipals. 

Per a més informació es pot consultar la web: www.girona.cat/esports.

Tornar