Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona ofereix aquest febrer un 50% de descompte en els nous abonaments a les piscines municipals

El consistori ha engegat un any més la campanya per fomentar l’ús d’aquests equipaments entre la ciutadania

L'Ajuntament de Girona ha engegat, un any més, una campanya per fomentar l’ús de les piscines municipals entre la ciutadania. Sota el lema “Segueix sent un repte, però ara et costarà la meitat”, la iniciativa busca aconseguir que més gironins i gironines gaudeixin de les piscines de la ciutat i que, a més, ho facin amb unes condicions més avantatjoses que la resta de l’any.

Amb aquest objectiu, el consistori ofereix aquest mes de febrer un descompte del 50%, en la quota d’inscripció per als nous abonats i abonades. Està previst que el descompte s’apliqui en les altes que tinguin lloc en el període comprès entre l’1 i el 28 de febrer del 2023.

La formalització de les inscripcions es podrà fer presencialment, en horari de 9 a 21 h, a la Piscina Municipal de Santa Eugènia – Can Gibert del Pla (telèfon 972 237 306) i a la Piscina Municipal de Palau (telèfon 972 222 155). També es pot sol·licitar més informació sobre abonaments i inscripcions a l’adreça electrònica abonats@ajgirona.cat o al web municipal.

Tornar