Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Preparant l'obertura

En aquests moments, ens trobem reprogramant i acollint part de les activitats afectades durant el confinament, estem treballant amb la nova campanya d’estiu 2020 i avançant cap a l'obertura dels nostres equipaments

Des que els Centres Cívics de Girona es van confinar fa un parell de mesos hem continuat treballant per poder obrir tan aviat com es pugui. Durant aquests mesos, les propostes culturals i les campanyes socials i solidàries no han parat. Amb el #femcentrecivics_gi #desdecasa hem pogut dinamitzar, participar i donar vida als barris de la nostra ciutat. Hem jugat amb els reptes setmanals, hem participat a classes obertes, hem creat contes, participat d’exposicions virtuals i hem compartit una primavera floral a través de les xarxes socials. 
En aquests moments, ens trobem reprogramant i acollint part de les activitats afectades durant el confinament, estem treballant amb la nova campanya d’estiu 2020 i avançant cap a l'obertura dels nostres equipaments. Garantint, això si, totes les mesures de protecció necessàries.  
Tindrem canvis, haurem de treballar amb restriccions d’aforament i algunes activitats quedaran afectades. No obstant això, tenim ganes de reprendre l’activitat i trobar-nos molt aviat amb tots vosaltres. 
Per un estiu desconfinat, ens trobem als barris, a les places, amb tots vosaltres!

Xarxa de centres cívics Girona
 

Tornar