Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona instal·la un circuit de gimnàstica per a gent gran al parc de la Comtessa Ermessenda de Sant Narcís

Aquesta era una petició que els veïns i veïnes del barri van fer a través dels pressupostos participats.

Imatge del circuit de gimnàstica.  

L’Ajuntament de Girona ha instal·lat un circuit de gimnàstica saludable per a gent gran al parc de la Comtessa Ermessena de Sant Narcís. Aprofitant l’actuació, també s’ha adequat l’entorn per a una millor mobilitat i aprofitament de la zona d’estada. Els treballs s’han dut a terme arran d’una petició dels veïns i veïns del barri realitzada a través dels pressupostos participats. 

“Des de la regidoria d’Urbanisme de Proximitat i l’Oficina de Projectes continuem executant els projectes escollits pels veïns i veïnes en els diferents barris. En aquest cas es tracta d’un projecte especialment atractiu pel fet d’anar adreçat no només, però sí de forma preferent, a la gent gran de Sant Narcís i de tota la ciutat en general per tal que pugui gaudir d’un circuit de gimnàstica saludable pensat especialment per a ells”, ha subratllat el regidor d’Urbanisme de Proximitat de l’Ajuntament de Girona, Lluís Martí Arderiu. 

El nou circuit que s’ha col·locat al parc de la Comtessa Ermessenda compta amb 8 aparells de gimnàstica saludable dins un espai tancat. Concretament, el circuit es troba a la zona nord del parc i ocupa una superfície aproximada de 150 m². Alhora, s’ha adequat l’entorn i en total s’ha actuat en una zona de 295 m2 aproximadament.

Les obres han anat a càrrec de l’empresa Construccions Pere Miquel, S.A i han tingut un cost de 59.722,99 euros (IVA inclòs). 

Tornar