Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Festival Ludivers celebra el seu desè aniversari impulsant el primer Mercat de Joguines de Segona Mà

Tindrà lloc el divendres 3 de maig, a la plaça de l'U d'Octubre del 2017, i en el marc de la inauguració del Xè Festival Ludivers

En el marc del desè aniversari del Festival Ludivers, que tindrà lloc del 2 al 5 de maig a la ciutat de Girona, l’entitat Ludus Mundi, juntament amb el Centre Cívic Barri Vell-Mercadal, impulsen el primer Mercat de Joguines de Segona Mà que s’ha batejat amb el nom de Mercat Ludiversal.

El Festival Ludivers, Festival del Joc i de les Cultures de la Imaginació celebra el seu desè aniversari amb més bona salut que mai. Entre tots els actes que any rere any omplen de cultura i joc els Jardins de les Devesa i altres espais de la ciutat amb la participació d’entitats del territori, associacions, la interacció entre professionals del joc i de l’espectacle i sinergies amb les diferents àrees de l’Ajuntament de Girona, enguany celebra un acte inaugural a la plaça de l'U d’Octubre de 2017 que pretén ser un acte obert i participatiu per a la ciutadania. És per això que, amb la idea de participar al voltant del joc i la cultura, aquest any s’impulsa un Mercat de Joguines de Segona Mà per obert a tothom, i que es portarà a terme el divendres 3 de maig, de 16 a 20 h.

Per tal que, qui vulgui, pugui participar-hi, des de l’organització s’han establert unes bases per estructurar el bon funcionament del mercat.

Per poder fer degudament la inscripció, que és totalment gratuïta, caldrà enviar un correu a l’adreça ccbarrivell@ajgirona.cat posant com a assumpte “Mercat Ludiversal”. 

Caldrà tenir en compte que no es podran vendre aliments, animals ni material bèl·lic, conflictiu i/o perillós.

Aquest mercat de joguines de segona mà donarà doncs el tret de sortida del Xè Ludivers i estarà acompanyat per l’espectacle de titelles de La Mula Baba, el Joc Gegant de La Mosca, impulsat des de la Regidoria de Llengua Catalana, i una mostra de capgrossos de la Fal·lera Gironina.

Fem de l’acte inaugural del Festival un espai participatiu i dinàmic a l’entorn del joc i les cultures de la imaginació.

Benvingudes i benvinguts al Xè Festival Ludivers!

Tornar