Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’inicia nou procés de La Incòmoda, projecte d’arts i transformació social a Sant Narcís

El projecte d’arts i transformació social La Incòmoda convoca la primera assemblea oberta per a decidir el tema per al proper cicle

El dimecres 17 d’abril es convocarà la primera assemblea oberta per començar a decidir sobre la temàtica del pròxim cicle del projecte. La idea és generar un espai de reflexió obert i col·lectiu sobre aspectes socials al barri per tal de triar el tema que es treballarà en aquesta edició.

El  nou cicle estarà sota el paraigua del projecte d’arts La Incòmoda, que té per objectiu potenciar la reflexió entorn de temes socials a través de les arts escèniques, arts visuals i la paraula. Es tracta d’un cicle organitzat per l’Associació de Veïns de Sant Narcís, Associació Cultural La Volta, Associació Mifas, EAP de Can Gibert, CFA Nou, Centre Obert de Sant Narcís, Fundació Elna, Sbas Sant Narcís, persones a títol individual i Centre Cívic Sant Narcís.

Després de dues edicions, una dedicada a la mort i el dol i la segona a la diversitat funcional, ara s’afronta al repte d’implicar a més entitats i al veïnatge a la tria del tema per a començar el nou cicle.

Tornar