Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona reforça els espais d'escolta veïnal amb la presència dels regidors i regidores als barris per atendre les demandes ciutadanes 

L'objectiu de "L'Ajuntament m'escolta"  és aconseguir un consistori més proper i arrelat als barris.

L’Ajuntament de Girona ha reforçat els espais als barris des d’on els regidors i les regidores de l’equip de govern escoltaran les demandes dels veïns i veïnes i en faran un seguiment. Es tracta de la iniciativa “L’Ajuntament m’escolta”, que té per objectiu apropar-se a la ciutadania des dels centres cívics i la resta d’equipaments de la ciutat.

Gràcies a aquests espais, els veïns i les veïnes que ho desitgin podran parlar amb el seu regidor o regidora de barri i traslladar-li les seves opinions i propostes. L’espai, que es posarà en marxa el mes d’abril, estarà obert a tota la ciutadania. L’atenció es farà des dels centres cívics i locals socials que hi ha repartits pels diferents barris.

La ciutadania interessada a tenir una trobada amb el regidor o regidora de barri pot consultar els dies i horaris a la pàgina web girona.cat/mescolta. Es recomana demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a participacio@ajgirona.cat o al telèfon 972 010 248.  

Tornar