Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Un espectacle de Noves Creadores centrarà la sisena edició del cicle “Mmm’agrada molt la música Girona”

L’actuació tindrà lloc aquest dissabte, dia 10 de febrer, a les 18.30 h, al Centre Cívic Ter, i per assistir-hi cal fer una reserva prèvia. Aquest any, la proposta comptarà amb la ballarina convidada Clara Macaya, que té mobilitat reduïda.

El cicle “Mmm’agrada molt la música Girona”, organitzat per l’Ajuntament de Girona, l’entitat MIFAS i l’associació MMM'agrada, arriba a la sisena temporada amb un espectacle del grup Noves Creadores que aposta per la cançó i la balada, trencant amb el gènere urbà que havia dominat fins ara. L’actuació tindrà lloc dissabte, dia 10 de febrer, a les 18.30 h, al Centre Cívic Ter.

Aquest any, el cicle compta amb tot un repertori femení, que encarna el talent jove i efervescent del territori, en un concert on elles són les protagonistes. Per una banda, la companyia Noves Creadores aplega quatre noies joves amb creacions pròpies de música, versions o dansa que s’inicien damunt dels escenaris. Es tracta de les artistes Emma Sayer, Valentina Perroni, Judit Jacquet i Gabi.

Per l’altra banda, en aquesta edició la proposta comptarà amb la convidada Clara Macaya, que té mobilitat reduïda. Macaya és una ballarina amb discapacitat reconeguda, apassionada pel món artístic i la dansa.

El cicle “Mmm’agrada molt la música Girona” és un projecte sorgit de l’esforç de dinamització cultural que fa anys que duu a terme l’Ajuntament de Girona a través del Centre Cívic Ter, i que enguany compta amb la col·laboració de l’Escola de Música Sant Gregori. L’esdeveniment es manifesta com un entorn adaptat que cerca l’accessibilitat universal, la inclusió i la participació, i que porta la creació i el talent territori gironí als barris. Es caracteritza per ser un espai preparat per acollir la diversitat, especialment persones amb discapacitat, tant si és diagnosticada com si no.

A més, el cicle, dinamitzat per l’entitat MIFAS, té disponible un servei d’acompanyament per a persones amb necessitat de suport per garantir el seu dret a l’accés a la cultura.

Totes les persones interessades a conèixer millor aquest cicle de concerts inclusiu poden fer el primer contacte a través del compte d’Instagram @mmmagrada o la pàgina de Facebook @Mmm’agrada. El preu de l’entrada funciona a través del sistema de taquilla inversa i per assistir-hi cal fer reserva prèvia a través d’aquest enllaç

Més informació
Programació del Mmm'agrada
Tornar