Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Una conferència de l’expert en neuroeducació David Bueno donarà el tret de sortida al nou curs del projecte Pissarra del Ter

L’activitat tindrà lloc avui, a les 17.15 h, al Centre Cívic Ter.

El professor i investigador en la Secció de Genètica Biomèdica Evolutiva del Desenvolupament de la Universitat de Barcelona, David Bueno, donarà el tret de sortida avui al nou curs del projecte Pissarra del Ter amb la conferència “Aprendre de la incertesa, la incertesa d'aprendre: una visió des de la neuroeducació”. La xerrada, que es farà a les 17.15 h al Centre Cívic Ter, se centrarà a parlar sobre com l’estat emocional en què vivim els aprenentatges contribueix a la visió que tenim del món i com n’afrontem els reptes.

Un any més, el projecte Pissarra del Ter ofereix, durant tot el curs escolar, una programació amb diverses activitats per a famílies amb nadons, infants i joves. Com a novetat d’enguany, a l’Escola de Família hi haurà un espai de criança i autocura per a les famílies amb infants de 7 a 10 anys i tallers sobre diversos temes, com ara l’assetjament escolar, la gestió de l’agressivitat, el dol gestacional, la diversitat de gènere o el límit d’ús de les xarxes socials.

De nou, es tenen presents les activitats familiars i s’ha ampliat la programació fent una incidència especial en activitats com les passejades en família amb el grup excursionista de Taialà, el ioga en família amb la col·laboració de l’AFA de Balandrau i els mercats d’intercanvi i de segona mà, entre d’altres.

Cal remarcar que es reprenen activitats tan sol·licitades com la de “Jocs de taula en família”, amb la col·laboració de la Biblioteca Antònia Adroher i el servei a la comunitat de l’Institut Carles Rahola, les tardes dels divendres de 17 a 19 hores.

Les inscripcions per participar en les activitats s’han de fer abans del 15 de setembre a través del web www.girona.cat/inscripcions. En total s’han ofert 916 places per participar en les 17 activitats programades durant el període 2023-2024.

El projecte Pissarra del Ter va néixer el curs 2014-2015 de la necessitat de crear propostes infantils i familiars amb les associacions de famílies d’alumnes de les escoles de Balandrau, Domeny, Taialà, Institut Carles Rahola i l’escola bressol La Baldufa. Està organitzat per l’Ajuntament de Girona, a través del Centre Cívic Ter.

Programació del projecte Pissarra del Ter 2023-2024
Tornar