Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El monar’T celebra la 5a edició amb 14 intervencions artístiques a Santa Eugènia i Can Gibert del Pla

Aquest matí ha tingut lloc una visita per diferents murals del festival

Imatges de la visita al monar’T

El festival monar’T celebra aquesta setmana la 5a edició amb 14 intervencions artístiques als barris de Santa Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla realitzades per un total de 16 artistes locals, nacionals i internacionals. Les obres se centren en plasmar la perspectiva de gènere, la realitat LGTBIQ+ i el dol migratori. Aquest matí, l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, i la tinenta d’alcaldia i regidora de Servei a les Persones de l’Ajuntament de Girona, Núria Riquelme i Zurita, han visitat alguns dels murals. 

Han estat acompanyats pel tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Quim Ayats; per la representant de l’Associació d’Art Blaublau, Mariona Terrats; pel representant de l’Associació Fent i Desfent, Enric Lucas, i pel secretari de l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Gibert del Pla, Josep M. Dalmau.

Des d’aquest govern tenim ganes de fer entendre que la ciutat no té només un centre, sinó que té molts de centres. En aquest sentit, el monar’T representa un centre artístic i cultural que potencia la vida de barri i la vida comunitària. Aquest projecte pretén visibilitzar el treball fet des dels barris i des del món cultural, i uneix la comunitat”, ha destacat l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar.    

El monar’T no és un festival d’art urbà a l’ús, sinó que és un festival fet amb el cor i amb molta humanitat, i que al llarg d’aquests cinc anys s’ha convertit en un referent d’una determinada manera de fer les coses. Vull destacar la capacitat d’aquestes intervencions artístiques de generar reflexió, debat i fer-nos preguntes. Vull convidar a tots els gironins i gironines, i a tothom en general, a recórrer aquest museu a l’aire lliure”, ha explicat la tinenta d’alcaldia Núria Riquelme i Zurita. 

Tornar