Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona elaborarà un pla d’acció en matèria de seguretat i convivència per a cada barri de la ciutat

Els regidors i regidores de barri seran els encarregats d’executar-lo i fer-ne el seguiment a través de visites periòdiques a cada sector acompanyats per l’agent policial referent de la zona

Imatge de la regidora i els agents durant la visita a Can Gibert del Pla

L’Ajuntament de Girona elaborarà un pla d’acció en matèria de seguretat i convivència per a cada barri de la ciutat. Aquest document té com a objectiu conèixer de primera mà, recollir i donar resposta a les principals necessitats veïnals que es detectin en aquests àmbits i es treballarà de forma transversal entre les regidories de proximitat, la Policia Municipal de Girona i les diferents àrees del consistori implicades.

Els regidors i les regidores de barri seran els responsables de desenvolupar, executar i fer el seguiment del pla a través, principalment, de visites periòdiques a cada sector que faran acompanyats per l’agent policial referent de la zona.

Aquest matí s’ha portat a terme la primera d’aquestes rondes. La regidora del barri de Can Gibert del Pla, Amy Sabaly, ha visitat diferents espais del barri al costat del sergent de la Policia Municipal de Girona responsable del sector i de l’agent de proximitat de la zona.

“Conèixer la realitat i les necessitats dels veïns i veïnes de primera mà és una de les nostres prioritats com a govern. Aquestes visites volem que siguin una eina més per a treballar amb aquesta proximitat a peu de carrer, ara en l'àmbit de seguretat i convivència”, ha remarcat la regidora del barri de Can Gibert del Pla, Amy Sabaly.

Està previst que en les pròximes setmanes s’iniciïn aquestes visites centrades en la seguretat i la convivència de proximitat a la resta de barris de la ciutat i que durant tot el mandat es portin a terme de forma regular, amb la finalitat de “garantir un govern que trepitja els barris i dialoga amb la ciutadania”, ha remarcat Sabaly. 

Podeu consultar la relació de regidories de barri al Portal de transparència de l'Ajuntament de Girona.

Regidories de barri
Tornar