Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona repartirà un calendari a escoles, biblioteques i centres cívics amb activitats sobre educació ambiental

Sota el lema “365 dies per viure sense AMB límits”, aquest calendari està adreçat a estudiants de primària i a la ciutadania.

L’Ajuntament de Girona repartirà aquest mes de setembre 450 calendaris del medi ambient 2023-2024 amb continguts d’educació ambiental per treballar a les aules dels centres de primària de Girona, públics i concertats. També es farà arribar un exemplar a cada centre cívic i biblioteca de la ciutat. 

Segons ha afirmat la regidora d'Educació de l’Ajuntament de Girona, Queralt Vila, “l'educació ambiental serà molt present en les activitats, els centres educatius i els espais municipals al llarg d'aquest mandat, tant amb petites accions com aquesta, com amb d'altres de més abast".  Per la seva banda, el regidor d'Acció Climàtica, Sergi Cot, ha manifestat que "estem compromesos i treballarem per avançar, des d'una manera transversal, en tota la pedagogia i sensibilització imprescindible per fer front als reptes socials, ambientals i climàtics dels nostres dies i del futur; sempre tenint en compte tots els barris i les seves peculiaritats".

El calendari conté activitats pedagògiques sobre el medi ambient i una guia didàctica sota el lema “365 dies per viure sense AMB límits”. Es proposen reflexionar sobre temes com els límits del planeta, l’emergència climàtica, la desforestació, els productes de proximitat, la contaminació, la sequera i la pèrdua de biodiversitat. 

El format del calendari és de paret, de mida DIN A2 vertical i amb espiral i està pensat per a ser penjat a l’aula, en el cas dels centres educatius, i en llocs visibles, per a la resta dels punts. Es tracta d’una eina pedagògica adreçada al públic escolar i general que incorpora continguts d’educació ambiental i també inclou informació sobre els dies internacionals i d’interès ambiental. El calendari és una proposta de la Diputació de Barcelona que ofereix als municipis que són membres de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, com és el cas de la ciutat de Girona.  

Més informació
Calendari en PDF
Tornar