Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona programa 328 activitats aquest estiu repartides per diferents barris

Des d’avui i fins al 30 de setembre, la ciutat acollirà una oferta àmplia que inclou des de cursos d’estiu, jocs a les places i caminades fins a espectacles i concerts

L’Ajuntament de Girona ha programat 328 activitats repartides per diferents barris aquest estiu, des d’avui fins al 30 de setembre. Un programa ampli que per primera vegada reuneix totes les activitats dels centres cívics i dels equipaments culturals i juvenils de la ciutat. L’oferta va des de cursos d’estiu, jocs a les places i caminades fins a espectacles i concerts. Moltes activitats requereixen inscriure’s prèviament a través del web girona.cat/agenda

Per tal de fer arribar les propostes a la ciutadania, s’ha elaborat un programa amb totes les activitats, el qual es difondrà pels equipaments i la web d’estiu de l’Ajuntament. Les propostes estan ordenades per temes i també per dies. En la confecció de les activitats que s’ofereixen hi ha participat tant la ciutadania com les entitats dels diferents barris, així com la Xarxa de Centres Cívics de la ciutat.

El programa inclou 107 tallers i monogràfics on destaquen cursos d’informàtica i d’idiomes; tallers de cuina, de música, de ball, de dansa i de jardineria; activitats esportives; jocs i propostes familiars; aules d’estudi i de suport, i activitats de memòria per a la gent gran. 

Aquest estiu, els més petits i petites podran gaudir de l’hora del conte amb un total de 14 propostes diferents dutes a terme per diferents companyies de teatre. Alhora, s’han programat 24 activitats a les places, sota el nom de ludoplaces. A més, cal afegir les 6 biblioplaces que es duran a terme a la plaça de l’Assumpció i al parc Central de Rafael Masó i Valentí a Sant Narcís; al parc de Vista Alegre; a la plaça de Josep Pla del Mercadal; a la plaça de Pere Calders a Can Gibert del Pla i a la plaça del Pou Rodó al Barri Vell.  

Pel que fa a les propostes culturals, el programa inclou 50 concerts i 28 espectacles a diferents punts de la ciutat. També es duran a terme 6 projeccions de cinema en diferents espais a l’aire lliure de la ciutat, com la plaça del Pallol o el parc Central de Rafael Masó i Valentí. A més, els centres cívics acolliran 16 exposicions de temes diversos. 

Per últim, es podrà gaudir de 8 caminades i visites guiades per la ciutat de Girona i el seu entorn, a més de 4 xerrades i 65 activitats que contenen tipologies diferents.  

Tornar