Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Xarxa de Centres Cívics presenta una programació de Nadal que capgira els barris per omplir-los de propostes diverses

De la mà dels centres cívics arriba el recull d’activitats tradicionals i imprescindibles per gaudir del Nadal a tots els barris de la ciutat.

Un any més des de la xarxa d’equipaments de proximitat (centres cívics, espais cívics i locals socials) s’ha recollit la proposta d’activitats promogudes per les entitats, col·lectius i associacions vinculades a cada territori i alhora s’han programat propostes d’activitats nadalenques, totes elles per gaudir de Nadal per tota la ciutat.

Es tracta d’una proposta de programació ben diversa que contempla totes les edats, on no poden faltar les activitats tradicionals que fan úniques aquestes festes com són les quines, cantades, tallers o espectacles per la mainada. 

La programació arrencarà el dissabte 10 de desembre i durarà fins al diumenge 8 de gener de 2023. En total es presenten unes 190 propostes d’activitats per a totes les edats i gustos, la majoria impulsades per entitats. 

Trobareu recollida la programació d'activitats d'aquestes en el llibret de Nadal 2022 i a l’agenda web. Algunes requereixen reserva prèvia. Per a més informació contacteu amb el centre cívic de referència

Desitgem que gaudiu, una vegada més, de les festes de Nadal als barris de Girona!

Llibret de la programació de Nadal 2022
Més informació
Tornar