Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Cultures del món al barri: Comunitat andalusa i extremenya

En la propera edició de l’espai de trobada i de descoberta veïnal dels divendres a Can Ninetes, tractarem el procés migratori intern d’Andalusia i Extremadura a Catalunya anys 50-60 i l’aportació del flamenc

Avançant mitja hora en l’horari habitual de Cultures del món al barri, divendres 8 d’abril a les 18.30 h, tindrà lloc la primera de les dues jornades d’aquest cicle mensual. Començarem amb la inauguració de l’exposició “Inspiracions flamenques” de l’artista  Mojka Vovk i que es podrà visitar al Centre Cívic de Santa Eugènia fins al 30 d’abril.

A continuació d’aquest acte, està prevista una actuació de sevillanes a càrrec de Fodansa. Seguirem amb una presentació del procés migratori als anys 40-60 de població provinent d’Andalusia i Extremadura i ens explicaran les seves vivències.

En la part final comptarem amb unes aportacions i mostra dels orígens del Coro Rociero los Duendes del Camino.

Pel divendres 22 d’abril, La Gerundina – Penya flamenca de Girona, ens té reservada una jornada amb aportacions de flamenc amb cante, guitarra, cajón i ball flamenc.

Encara relacionat amb la temàtica d’aquest mes a Cultures del món al barri, us informem que fins al 30 d’abril, també es podrà visitar a l’Espai Cívic Can Gibert l’exposició “Flamenco, patrimonio cultural inmaterial de la humanidad” de la Federación Andaluza de Comunidades.

Els divendres de 19 a 21 h participa d’un espai de diàleg, una trobada de veïns, que impulsa reflexions sobre la diversitat cultural i els intercanvis socials, al Centre Cívic Santa Eugènia.

Tornar