Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Cultures del món al barri: comunitat cubana i senegalesa

Cuba i Senegal són les protagonistes en els mesos de febrer i març de l’espai de trobada i de descoberta veïnal intercultural que es proposa cada divendres a Can Ninetes

El primer dia del cicle de Cultures del món al barri del mes de febrer vàrem veure una presentació sobre la realitat social, política, educativa i sanitària a Cuba a  través de l’Associació cultural cubana de Girona. També es va fer un viatge per la seva història i vam conèixer els lligams amb Catalunya a través dels Indians. S’han tractat temes migratoris, hem conegut el dia a dia de la comunitat cubana a Girona i hem après moltes coses en les explicacions de vivències personals. En una segona sessió, hem pogut saber més sobre folklore, música, arrels, religió i creences, i els assistents van poder participar dels balls i ritmes cubans.

Encara teniu l’oportunitat d’acostar-vos a aquesta simpàtica comunitat el proper 4 de març, doncs es tracta de la darrera sessió del cicle i en la que podreu gaudir d’un monòleg de l'actriu cubana Amparo Parra, “El meu avi se'n va anar a Cuba”. A continuació serà el moment de compartir la gastronomia amb plats típics i cocteleria cubana a mode de cloenda.

Els divendres 18 i 25 de març comptarem amb la comunitat senegalesa, on tractarem temes com ara la riquesa, història, religió i la mort al Senegal, el suport als països d’origen i com afavorir l’acollida, alhora que ens acostaran l'experiència d'un projecte renovació de cases amb tècniques tradicionals.

Volem generar un espai de diàleg i de trobada de veïns, que impulsi reflexions sobre el que implica la diversitat cultural en tots els àmbits de la societat i sobre els reptes que suposa l’intercanvi de sabers i coneixements de diferents llocs del món. 
Recorda que pots venir amb mainada també, és un espai obert de trobada per a tothom!

Els divendres de 19 a 21 h t’esperem al Centre Cívic Santa Eugènia.

Tornar