Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Xarxa de Centres Cívics torna amb programació de Nadal presencial als barris

Torna la programació de Nadal presencial als barris de Girona, per viure el caliu de les festes de Nadal als Centres Cívics, gaudint de forma activa de les activitats úniques d’aquestes dates

La programació d’enguany s’engloba sota la frase “Viu el caliu de Nadal als Centres Cívics” després que l’any passat la programació va ser virtual. Per aquest Nadal s’ha treballat per tornar a acollir totes les activitats nadalenques pròpies d’aquestes dates en els equipaments de proximitat (Centres Cívics, Espais Cívics i Locals Socials) repartits per tota la ciutat, seguint les mesures de prevenció i seguretat establertes en cada moment.

Les entitats, col·lectius, associacions de la ciutat i també l’Ajuntament de Girona, han organitzat un any més tot tipus d’activitats per viure el Nadal als barris de la ciutat. Es tracta d’una proposta de programació ben diversa, on no poden faltar les activitats que fan úniques aquestes festes com son els patges reials, els tions, les quines, cantades o tallers i espectacles per la mainada.

La programació arrencarà el divendres 10 de desembre amb un concert de nadales al Centre Cívic Santa Eugènia i durarà fins el diumenge 9 de gener. En total es presenten unes 180 propostes d’activitats per a totes les edats i gustos, la majoria impulsades per entitats.

Trobareu recollida la programació d'activitats d'aquestes en el llibret de Nadal 2021 i a l’agenda web. Algunes requereixen de reserva prèvia. Per a més informació contacteu amb el Centre Cívic de referència.

Desitgem que gaudiu, una vegada més, de les festes de Nadal als barris de Girona!

Programació
Tornar