Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'exposició "La dona de la teva vida" tanca amb èxit

L'exposició de fotografies, dibuixos i escrits “La dona de la teva vida” ha estat exposada amb motiu del Dia Internacional de la Dona, del 8 de març fins al 8 d'abril, a la Sala Marina Ginestà de la Biblioteca Just M. Casero.

Aquesta exposició ha estat organitzada per la Comissió de Gènere del Pla Comunitari Construïm Ponts, comissió en la qual participem el Centre Cívic Pont Major, la Biblioteca Just M. Casero, Serveis Socials de l'Ajuntament de Girona i veïnes del barri de Pont Major.

Fotografies, dibuixos, escrits espontanis, homenatges i emocions recollits de la ciutadania han estat els protagonistes de l'exposició i s’han presentat davant dels ulls dels visitants, posant en valor les dones que han estat importants en la vida dels participants. 

En el marc de l’exposició, els i les alumnes de P5 de l’Escola Carme Auguet van proporcionar tot un seguit de dedicatòries a les seves mares que els nens i nenes van escriure i després van venir a visitar l'exposició. Tot un homenatge dels més menuts i menudes a la mare i a la maternitat.

Tornar